More

    3 top αφυγραντήρες που θα βρεις στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

    Ευτυχώς για μας, η Black Friday συμπίπτει χρονικά με τα πρώτα κρύα του χειμώνα, αποτελώντας μια μοναδική ευκαιρία να αγοράσουμε σε προνομιακές τιμές είδη θέρμανσης που να ταιριάζουν με το χώρο μας.

    Μια από τις αγορές που πρέπει να δώσουμε έμφαση είναι αυτή του αφυγραντήρα, αφού πρόκειται για μια συσκευή που όχι μόνο μας απαλλάσσει από την υγρασία, αλλά βοηθά το κλιματιστικό ή τη σόμπα που χρησιμοποιούμε να αποδώσουν καλύτερα, επιτυγχάνοντας μέγιστα αποτελέσματα. Ένας από τους προορισμούς που αυτή την περίοδο θα βρεις αφυγραντήρες σε μοναδικές τιμές είναι και ο Κωτσόβολος, καθώς η εταιρεία έχει παρουσιάσει ενδιαφέρουσες προσφορές για τη Black Friday. Το Black Friday Deals έκανε μια μίνι έρευνα αγοράς και ανακάλυψε τους 3 καλύτερους αφυγραντήρες που θα μπορούσες να αγοράσεις για το χώρο σου με έκπτωση έως και 40%.

    - Διαφήμιση-

    Αφυγραντήρας Morris MDP-25500HIW από 449 τώρα 269 ευρώ

    Ο αφυγραντήρας Morris MDP-25500HIW σειράς Stark έχει χωρητικότητα 25L, ασύρματη σύνδεση Wi-Fi και τηλεχειριστήριο. Διαθέτει λειτουργία ιονισμού και 5 στάδια φιλτραρίσματος για καθαρό και υγιεινό αέρα στον χώρο σου. Χρησιμοποίησε το επίσης για να στεγνώσεις τα ρούχα σου, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και όλη την νύχτα αφού έχει θόρυβο μόλις 36dB.

    Delonghi DNS65 90 ευρώ φθηνότερα

    Ο αφυγραντήρας DNS65 από την εταιρεία Delonghi έχει δυνατότητα αφύγρανσης έως 6Lt νερού την ημέρα, για να έχεις υγιεινή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από υγρασία και μούχλα. Χάρη στο χαμηλό επίπεδο θορύβου, μόλις στα 34db μπορείς να τον λειτουργείς όλη μέρα και να αναπνέεις ελεύθερα κάθε στιγμή! Θα το βρεις στον Κωτσόβολο από 279 μόλις 189 ευρώ.

    Croner CR1414-R290 στα 99 ευρώ

    Δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος με τον αφυγραντήρα Croner CR1414-R290. Καθαρίζει τον αέρα από σωματίδια και σε βοηθάει να απαλλαγείς από την υγρασία. Έχει μοντέρνο design, εξαιρετική κατασκευή και λειτουργεί αθόρυβα. Διατίθενται με έκπτωση από 199 ευρώ στα 99 ευρώ.