More

    Αυτή τη Black Friday, αποκτήστε επώνυμες μηχανές Nespresso με μεγάλη έκπτωση!

    Ο καφές αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, το εθνικό μας ρόφημα. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, αναζητούμε ολοένα και περισσότερες ποικιλίες, είδη και τύπους, ενώ γινόμαστε πιο… απαιτητικοί – πίνοντας και περισσότερο καφέ!

    Σε μια εποχή που ψάχνουμε τρόπους να περιορίσουμε τα έξοδα, υπάρχει και εδώ η λύση: μια καφετιέρα! Και όχι… όποια κ όποια καφετιέρα, αλλά συσκευές που έρχονται από πολύ γνωστά brands, προσφέροντας τη δυνατότητα παρασκευής του ροφήματος που επιθυμούμε και που προηγουμένως μπορούσαμε να απολαύσουμε μόνο με τη βοήθεια κάποιου barista.

    - Διαφήμιση-

    Βρείτε παρακάτω τις προτάσεις μας για τις καλύτερες καφετιέρες που μπορείτε να αποκτήσετε, αυτήν την Black Friday, από τα Public:

    Nespresso KRUPS XN1005S Inissia 1260 W Κόκκινο – από 119.90€ μόνο 74,90€

    Μια ευφυής μικρή μηχανή που κάνει τη ζωή του κατόχου της ευκολότερη. Μικρή και ελαφριά, τοποθετείται όπου βολεύει καλύτερα, ενώ διαθέτει και εργονομική λαβή για ασφαλής μετακίνηση. Η Nespresso Inissia είναι πολύ εύκολη στη χρήση και χωρίς κόπο θα σου προσφέρει κορυφαίας ποιότητας καφέ, όπως ακριβώς θα έφτιαχνε και ένας επαγγελματίας barista. Με τη λειτουργία One Touch και το σύστημα εκχύλισης που αποδίδει πίεση 19bar, θα πίνεις τον αγαπημένο σου καφέ, όπως ακριβώς σου αρέσει.

    Nespresso KRUPS VERTUO POP XN920510 1500 W Spicy Red – από 119.90€ μόνο 79,00€

    Η συγκεκριμένη καφετιέρα πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα την πλήρη συλλογή προτάσεων καφέ Nespresso. Επίλεξε το μέγεθος που προτιμάς ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη κούπας, από κλασικό καφέ (230 mL) και ισορροπημένο Gran Lungo (150 ml) έως έντονο μονό (40 mL) ή διπλό (80 mL) Espresso. Η μηχανή καφέ διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ και σου προσφέρει τους κρυμμένους του θησαυρούς με το πάτημα ενός κουμπιού.

    Nespresso® KRUPS XN1108V Essenza Mini 1310 W Μαύροαπό 129.90€ μόνο 84,90€

    Η Nespresso δημιούργησε την πιο απλή και κομψή μηχανή μικρού μεγέθους, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη γεύση. Η καφετιέρα Essenza Mini προσφέρει δύο προγραμματιζόμενα μεγέθη φλιτζανιού (Espresso και Lungo) ενώ συνδυάζει την ευκολία στη χρήση με την όμορφη σχεδίασή της και την ασυναγώνιστη ποιότητα για την παρασκευή τέλειου καφέ. Σε λίγα μόλις λεπτά, θα μπορείς να απολαμβάνεις ποιοτικό καφέ που σε ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο της Nespresso. Διαθέτει επίσης λειτουργία ECO για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

    Nespresso DELONGHI ENV120.BM Vertuo Next 1500 W Μαύροαπό 173.00€ από 119,00€

    Η Vertuo Next πάει ένα βήμα πιο πέρα την πλήρη συλλογή προτάσεων καφέ Nespresso. Επιλέξτε το μέγεθος που προτιμάτε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά μεγέθη κούπας, από Espresso μέχρι Carafe. Η συγκεκριμένη μηχανή καφέ διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ και σας προσφέρει τους κρυμμένους του θησαυρούς. Το μόνο που απαιτείται είναι το πάτημα ενός κουμπιού.

    Ακόμη περισσότερες Black Friday προσφορές σε καφετιέρες ΕΔΩ!