More

    Ισιωτικά και σεσουάρ μαλλιών για shiny εμφανίσεις από τον Κωτσόβολο!

    Οι γιορτές είναι προ των πυλών και μας περιμένουν τραπέζια και πάρτι. Είναι η εποχή της λάμψης, και των εντυπωσιακών εμφανίσεων. Όσο λαμπερά και γυαλιστερά ρούχα και να φορέσουμε, τα περιποιημένα μαλλιά είναι αυτά που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα μας κάνουν να φαινόμαστε λαμπερές και όμορφες. Ποια είναι η καλύτερη περίοδος, αν δεν είναι τώρα, για να εκμεταλλευτείς την Black Friday και να προμηθευτείς σεσουάρ και ισιωτικά μαλλιών από τον Κωτσόβολο, που θα σου δώσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα σαν από κομμωτήριο;

    Βούρτσα Μαλλιών Babyliss Hydrofusion 4 σε 1 

    - Διαφήμιση-

    Η ηλεκτρική βούρτσα Hydro-Fusion της BaByliss με πολλαπλά εξαρτήματα για στέγνωμα, λείανση, ίσιωμα και προσθήκη όγκου και σχήματος είναι η ιδανική επιλογή για τέλεια μαλλιά σαν μετάξι! Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις μόνο με 64,90 ευρώ από 79,90.

    Ισιωτικό Μαλλιών Remington Shine Therapy Pro 

    Το ισιωτικό μαλλιών Shine Therapy Pro S9300 της Remington διαθέτει 3x τεχνολογίες ενίσχυσης λάμψης για να λειαίνουν αμέσως τα μαλλιά και να εξαλείφουν το φριζάρισμα, για μέγιστη λάμψη. Στον Κωτσόβολο μπορείς να το βρεις μόνο με 59,90 ευρώ από 89,90 κερδίζοντας 30 ευρώ!

    Σεσουάρ Μαλλιών Dyson Supersonic Red/Nickel

    Το Dyson Supersonic HD07 διαθέτει μικρό, ισχυρό, ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για γρήγορο στέγνωμα συνδυάζοντας το επαναστατικό εξάρτημα Flyaway για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι. Κερδίζεις αποτέλεσμα αλλά και 100 ευρώ αφού μπορείς να το κάνεις δικό σου με 399,00 ευρώ αντι των 499,00 ευρώ

     Σεσουάρ Μαλλιών Rowenta

    Το σεσουάρ Rowenta Compact Pro+ σου χαρίζει γρήγορα επαγγελματικής ποιότητας αποτελέσματα κάθε μέρα. Ανακάλυψε τη δύναμη του επαγγαλματικού τύπου AC μοτέρ με 2200W, για να μοιάζεις σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο. Μπορεί να γίνει δικό σου με μόνο 39,00 ευρώ από 52,90 ευρώ!

    Βρείτε τα όλα στο Black Friday του Κωτσόβολου!