More

    Τι αξίζει να αγοράσεις σε αυτή τη Black Friday;

    Η Black Friday είναι η μέρα που όλοι περιμένουμε πώς και πώς αφού μπορούμε να αγοράσουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές. Φέτος έφτασε η στιγμή για να μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις δικά σου τόσο ένα μοδάτο και ζεστό παλτό όσο και στιλάτα διακοσμητικά για το σπίτι.

    Εμείς βρήκαμε τι πραγματικά αξίζει να αγοράσεις φέτος τη περίοδο της Black Friday χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα από το κορυφαίο online fashion store answear.gr με πάνω από 500 επώνυμα fashion brands.

    - Διαφήμιση-

    Ρούχα

    Μπορείς να κάνεις δικό σου ενα φουλ μοδάτο ροζ μπουφάν Patrizia Pepe που θα σε κρατάει ζεστή και στιλάτη σε όλες σου τις χειμερινές εξοορμήσεις.

    Ένα μπορντό Guess πουλόβερ είναι ο απόλυτος συνδυασμός του casual και glam στιλ. Μπορεί να ταιριάζει με τα πάντα και να σου δώσει το festive look που θέλεις, τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές.

    Αξεσουάρ

    Η ευκαιρία που έψαχνες για να αποκτήσεις τα σκουλαρίκια Patrizia Pepe που είχες σταμπάρει πριν 1 μήνα ήρθε! Μπορείς να τα χαρείς με κάθε look και κυρίως τώρα στις γιορτές!

    Αυτή η μεσαίου μεγάθους τσάντα Michael Kors ήταν που είχες βάλει στο μάτι αλλά περίμενες στωικά να φτάσει ο καιρός και να την κάνεις δική σου στην πιο συμφέρουσα τιμή; Είναι εδώ και σε περιμένει να την κρατήσεις σε όλες τις γιορτές και τα πάρτι και να σου δώσει την πιο σικάτη εμφάνιση.

    Διακοσμητικά

    Τα αρωματικά κεριά Medicine είναι πολύ ωραία τόσο για το σπίτι σου που θα το κάνουν να μοσχοβολάει όσο και για να τα κάνεις δώρο στο πάρτι της κολλητής σου!

    Αυτά τα κηροπήγια Hübsch Gem αναδύουν πολυτέλεια και γκλαμουριά και είναι υπέροχα για να στολίσεις το γιορτινό τραπέζι ή να τα προσφέρεις δώρο στην οικογένεια σου! Τα διακοσμητικά δεν είναι στις προτεραιότητές μας όταν τόσα άλλα πράγματα μας είναι πολύ απαραίτητα στην καθημερινότητά μας..όμως τώρα ήρθε η ευκαιρία να αγοράσεις ένα όμορφο διακοσμητικό που δεν παίρνεις συχνά!