More

  Η LG Nano76 αποτελεί τη νέα πρόταση της εταιρείας για τηλεοράσεις με τεχνολογία NanoCell.

  Η LG Nano76 αποτελεί τη νέα πρόταση της εταιρείας για τηλεοράσεις με τεχνολογία NanoCell. Η τεχνολογία NanoCell χρησιμοποιεί νανοσωματίδια για να φιλτράρει τα ασαφή χρώματα ώστε να προβάλει αληθινά χρώματα σε Real 4K ανάλυση. Με επεξεργαστή α7 Gen5 AI 4K που χρησιμοποιεί αλγόριθμους “deep learning” για να βελτιστοποιήσει καλύτερα όλο το περιεχόμενο, η LG Nano76 παράγει χρώματα σωστά ρυθμισμένα μέσω προηγμένης επεξεργασίας, για ατελείωτες ώρες οικιακής ψυχαγωγίας.

  Η LG Nano76 διαθέτει προηγμένη τεχνολογία βελτιωμένου βάθους πεδίου, που  βοηθά τα θέματα στο προσκήνιο να ξεχωρίζουν, για μια πιο δυναμική εικόνα. Η λειτουργία Dynamic Vivid χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να αναλύει το περιεχόμενο και να επεκτείνει την γκάμα χρωμάτων, για τις μέγιστες δυνατότητες χρωμάτων. Αντίστοιχα, το AI Brightness Control προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης ώστε να ταιριάζει με τα επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας βέλτιστη προβολή σε οποιαδήποτε ρύθμιση.

  - Διαφήμιση-

  Η τηλεόραση μετατρέπει την προβολή των ταινιών σε μία απίστευτη εμπειρία θέασης. Με τη βοήθεια του FILMMAKER MODE™, οι ταινίες προβάλλονται ακριβώς όπως τις οραματίστηκε ο σκηνοθέτης, χωρίς καμία προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις της ταινίας και με εκπληκτικό Pure Color. Επιπλέον, το HDR 10 χαρτογραφεί δυναμικά τις αποχρώσεις καρέ-καρέ ώστε όλοι οι τύποι περιεχομένου να απεικονίζονται με μεγαλύτερη αντίθεση για μια πιο εντυπωσιακή και καθηλωτική εμπειρία θέασης.

  Αντίστοιχα, το παιχνίδι σε μια LG Nano76 φαντάζει ως μια αδιάκοπη περιπέτεια. Με την ελαχιστοποιημένη αλλοίωση της οθόνης και τη μειωμένη καθυστέρηση, οι χρήστες δεν θα χάσουν ούτε στιγμή δράσης. Η τηλεόραση υποστηρίζει το NVIDIA GeForce Now[1], μια πλατφόρμα παιχνιδιών στο Cloud που φέρνει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια υπολογιστή απευθείας στην τηλεόραση. Ο χρήστης μπορεί ακόμα και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε χάρη στη συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές. Η LG Nano76 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν παιχνίδι HDR υψηλής ταχύτητας σε τηλεόραση NanoCell με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των ALLM, eARC και HGiG[2].

  Επιπλέον, εκτός από εξαίρετη εικόνα, η LG Nano76 προσφέρει καθηλωτικό ήχο που με το AI Sound Pro και τους αλγόριθμους “deep learning AI” να μετατρέπουν 2 κανάλια ήχου σε εικονικό ήχο surround 5.1.2, επιτρέπει την εκτίμηση οποιουδήποτε περιεχομένου με πλούσιο, βελτιωμένο ήχο. Το AI Sound Pro προσαρμόζει επίσης τις ρυθμίσεις ήχου με βάση τον τύπο του περιεχομένου για μια εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

  Η LG Nanο76 αναβαθμίζει την άνεση σε νέο επίπεδο χάρη στην υποστήριξη Apple AirPlay και Homekit[3]. Τώρα οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν εύκολα τις συνδεδεμένες συσκευές και να ελέγχουν τις πληροφορίες σχεδόν αμέσως με τη φωνή τους. Επίσης, διαθέτει λειτουργία «Το προφίλ μου»[4] που μπορεί να προσφέρει μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία στον χρήστη καθώς και τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ ατομικών προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας.

  Για τους λάτρεις των αθλημάτων, η LG Nano76 διαθέτει Sports Alert[5] και μπορεί να  στέλνει ενημερώσεις από τις αγαπημένες ομάδες και τους πιο σημαντικούς αγώνες.

  Επιλέξτε την LG Nano76, στο μέγεθος που σας εξυπηρετεί και εξερευνήστε νέους κόσμους χρωμάτων.

  [1] Οι υποστηριζόμενες συνεργασίες ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα. Το GeForce Now είναι εμπορικό σήμα της NVIDIA Corporation
  [2]Το HGiG είναι μια εθελοντική ομάδα εταιρειών από τις βιομηχανίες παιχνιδιών και τηλεοράσεων, οι οποίες δημιουργούν και θέτουν οδηγίες στη διάθεση του κοινού, προκειμένου να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού του καταναλωτή στο HDR.
  [3]Η ονομασία Apple, το λογότυπο Apple και οι ονομασίες Apple TV και HomeKit είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc, κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Τα υποστηριζόμενα μενού και εφαρμογές ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα. Τα μενού που προβάλλονται ενδέχεται να διαφέρουν μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας. Η υποστήριξη για AirPlay 2 και HomeKit ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή.
  [4]Ενδέχεται να εμφανίζεται μειωμένο ή περιορισμένο περιεχόμενο ανάλογα με την περιοχή και τη συνδεσιμότητα δικτύου. Μπορεί να δημιουργηθεί απεριόριστος αριθμός προφίλ, ωστόσο, η αρχική οθόνη θα εμφανίζει μόνο έως και 10 προφίλ.
  [5]Τα υποστηριζόμενα αθλήματα και πρωταθλήματα ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή ή χώρα. Η χρήση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Στο Sports Alert ο χρήστης μπορεί να λάβει ειδοποιήσεις για Live Score , ειδοποιήσεις βαθμολογίας σε πραγματικό χρόνο και τελικά αποτελέσματα, να ελέγξει εύκολα τους επερχόμενους αγώνες των ομάδων σας και άλλες βασικές πληροφορίες σε ένα πλήθος πρωταθλημάτων και διοργανώσεων.